Miulla on unelma ja nyt on aika ottaa ensimmäinen askel sitä kohti!
#löydävoimasi

Opiskelen sosionomiksi ja haaveenani on pystyä tulevaisuudessa yhdistämään sosionomin työ ja valokuvaaminen niin, että voisin auttaa muita. Haluaisin vahvistaa herkkien, koulukiusattujen tai muuten elämässä kovia kokeneiden itsetuntoa valokuvauksen keinoin. Haluaisin auttaa heitä löytämään ja näyttämään sisäisen voimansa, herkkyytensä, haavoittuvuutensa, kauneutensa tai todellisen minänsä. Olen itse matkannut pitkän tien koulukiusatusta ja herkästä miellyttäjästä itseni hyväksyväksi ja ehjemmäksi, omanlaiseksi itsekseni. Se onkin varmaan suurin syy, miksi koen tärkeäksi päästä tekemään merkityksellistä, auttavaa työtä.

Aloitankin nyt jatkuvan HAUN ILMAISEEN VAHVISTAVAAN KUVAUKSEEN.

Valitsen neljännesvuosittain tai jopa useamminkin hakemusten joukosta henkilön, jonka kanssa kartoitamme yhdessä ajatuksia, toiveita sekä haaveita ja suunnittelemme juuri hänelle sopivan ja häntä vahvistavan kuvauksen. Tarjoan tämän kuvauksen Etelä-Karjalan alueella täysin ilmaiseksi ja kuvattava saa kuvat digitaalisina ja painokelpoisina käyttöönsä. Jokaisen kuvattavan kanssa sovimme erikseen, saanko jakaa hänen kuviaan ja tarinaansa esim. sosiaalisessa mediassa. Tällä asialla ei ole mitään vaikutusta valintaani, kuvattava saa halutessaan ammentaa voimaa kuvistaan yksityisesti. Käsittelen kaikki viestit sekä kuvauksessa ja sen suunnittelussa esille tulevat asiat luottamuksellisesti.

Jos koet itse, että hyötyisit vahvistavasta valokuvauksesta tai tunnet jonkun sellaista kaipaavan, LAITA HAKEMUS TULEMAAN!

Hakemukset tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen liisa.kuorttinen@pixeliisa.fi. Kerro hakemuksessa perustelut, miksi juuri sinä tai ehdottamasi henkilö hyötyisi kuvauksesta. Mitään määräaikaa ei ole, vaan valitsen kuvattavat hakemusten joukosta vähintään kolmen kuukauden välein ja kaikki aiemmin lähetetyt hakemukset ovat mukana myös seuraavissa valinnoissa. Haku on voimassa toistaiseksi. Käsittelen kaikki viestit sekä kuvauksessa ja sen suunnittelussa esille tulevat asiat luottamuksellisesti.

Lähetä hakemus